foto

Erika Navas

  • nar. 1959
    Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Zázračné cvičení
2017 Anna Fucking Molnar
Teheránská tabu
2015 Tatort - Deckname Kidon (TV film)
2014 Blutsschwestern (TV film)
2013 Zur Sache, Macho! (TV film)
2012 Nepohodlný svědek (TV film)
Reigen (TV film)
2011 Brand - Eine Totengeschichte
Der Winzerkrieg (TV film)
2009 Místo činu: Mnichov - Zpěv neživých věcí (TV film)
Návrat komisaře Rexe - Smrtící zápas (TV film)
2008 Falco
Místo činu: Exitus (TV film)
2006 Místo činu: Rodinná záležitost (TV film)
2005 Hengstparade (TV film)
Místo činu: Ďábel z hor (TV film)
2004 Utajené dědictví (TV film)
2002 Gebirtig
2000 Die Fremde
1998 Alle für die Mafia (TV film)
1997 Qualtingers Wien
1996 Angst vor der Idylle, Die (TV film)
Autsch!!!
Ein fast perfekter Seitensprung
1995 Exit II - Verklärte Nacht
1993 Rebellion, Die (TV film)
1992 Bennyho video
1991 Sehnsüchte oder Es ist alles unheimlich leicht (TV film)
1990 Landläufiger Tod (TV film)
Ministranten, Die
1989 Weiningers Nacht
1987 Schmutz (TV film)
1985 Red Heat

TV seriály

2009 Venkovská lékařka (TV seriál)
Schleichendes Gift (E06)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Die Hanno-Herz-Story (E10)
2004 Inspektor Trautmann (TV seriál)
71 Tage (E08)
Schwergewicht (E07)
Alles beim alten (E06)
2003 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Doživotně (E04)
2002 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Das letzte Hemd hat keine Taschen (E03)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Nichts ist so fein gesponnen (E02)
2000 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Wer heikel ist, bleibt übrig (E01)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Diagnóza vražda (S01E07)
Mrtvá ze Schönbrunnu (S01E06)
Tanec na sopce (S01E05)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky