foto

Hope Clarke

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Men Without Jobs
2000 Sladkých sedmnáct (TV film)
1996 Basquiat
1988 A Father's Homecoming (TV film)
1987 Angel Heart
1985 Do noci
1984 Beat Street
1982 Lois Gibbs and the Love Canal (TV film)
1980 Scout's Honor (TV film)
1979 Jennifer: Příběh jedné ženy (TV film)
1977 Akce
1973 Hra čísel
1971 Going Home
1969 Change of Mind

TV seriály

2002 Zákon a pořádek (TV seriál)
Open Season (S13E07)
2001 Zákon a pořádek (TV seriál)
Deep Vote (S11E24)
1996 Zákon a pořádek (TV seriál)
Good Girl (S07E03)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
1982 The New Odd Couple (TV seriál)
1981 Maggie (TV seriál)
1979 The Ropers (TV seriál)
1978 King (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
What's Happening!! (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
1967 N.Y.P.D. (TV seriál)

Dokumentární

2007 ShowBusiness: The Road to Broadway

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky