foto

Christophe Legal

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Moi et le Che
2015 Vůně vraždy (TV film)
2013 Complices, Les (TV film)
Interdits d'enfants (TV film)
1995 Strážní andělé

TV seriály

2018 Alex Hugo (TV seriál)
Pour le meilleur et pour le pire (S04E02)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Spirale (S12E14)
Plus tard tu oublieras (S12E11)
Amour de jeunesse (S12E10)
další epizody (5)
2017 Pátrací oddělení (TV seriál)
Mon ange (S11E13)
Origine (S11E11)
2016 Lebowitz contre Lebowitz (TV seriál)
Esprit de famille (S01E08)
Défense concertée (S01E07)
Le fils préféré (S01E06)
další epizody (8)
2013 Mongeville (TV seriál)
2012 Kaboul Kitchen (TV seriál)
2010 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Aimez-vous Chopin ? (S03E06)
Le Miracle de la vie (S03E04)
Le Syndrome du pingouin (S03E03)
další epizody (5)
2007 Sur le fil (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace