foto

Nick LaTour

  • nar. 1.8.1928
    Montgomery, Alabama, USA
  • zem. 28.2.2011 (82 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Láska z výtahu (TV film)
2002 Rosa Parks Story, The (TV film)
1997 Kuplíři
1996 Rolničky, kam se podíváš
1994 Don Juan DeMarco
Innocent Obsession
1992 Tajná mise
1990 Cold Dog Soup
1988 Fatal Judgement (TV film)
1987 Big Bad Mama II

TV seriály

2010 Eagleheart (TV seriál)
2008 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
There's No Place Like Homeless (S02E12)
2003 A.U.S.A. (TV seriál)
The Tracy Morgan Show (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1997 Gregory Hines Show, The (TV seriál)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
1995 Parent 'Hood, The (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Wife (S05E17)
1993 Living Single (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
Martin (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1990 Good Grief (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Fitting Punishment (S02E12)
1989 Adam 12 (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Frank's Place (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Berrenger's (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1978 King (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
What's Happening!! (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace