foto

Chris Miller

  • nar. 1942

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Jako vejce vejci
1978 Zvěřinec časopisu National Lampoon

TV seriály

1997 Perversions of Science (TV seriál)
1986 Elektrický rytíř (TV seriál)
The New Gidget (TV seriál)
1982 Square Pegs (TV seriál)
1979 Delta House (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace