foto

Nacho Rubio

  • nar. 1978
    Teruel, Aragón, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bendita calamidad
Refugios
2012 Encamado, El
2011 El último fin de semana
Proměnlivý úrok
2003 Una de zombis
2001 Manolito Gafotas en ¡Mola ser jefe!

TV seriály

2012 Don de Alba, El (TV seriál)
Stamos okupa2 (TV seriál)
2009 Hay alguien ahí (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2005 Alba

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Alba

Kameramanská filmografie

Filmy

2005 Alba

Střihačská filmografie

Filmy

2005 Alba

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky