foto

Philippe Kelly

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Bienvenue à Nimbao (TV film)
Pan a paní Adelmanovi
2004 Poldou na 24 hodin
1998 Byznys je byznys

TV seriály

2017 Les Chamois (TV seriál)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Nous vieillirons ensemble (S09E06)
Guerre froide (S09E05)
Chapati Chapata (S09E04)
další epizody (6)
2016 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Au Nord c'était les pingouins (S08E06)
Une souris et des hommes (S08E05)
La Chenille et le papillon (S08E04)
další epizody (6)
2014 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
"La Thérapie du bonheur" (S07E06)
La Méduse et le putois (S07E05)
La Naissance des méduses (S07E03)
další epizody (4)
2013 Mongeville (TV seriál)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Tous ensemble ! (S06E08)
Love coach (S06E07)
Un mariage et quelques emmerdements (S06E06)
další epizody (8)
2012 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Le Joker connerie (S05E08)
On ne badine pas avec l'amour (S05E07)
Etre (ou ne pas être) une femme (S05E04)
další epizody (6)
2011 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Engagez-vous ! (S04E08)
20 ans déjà ! (S04E07)
Emmerdements durables (S04E06)
další epizody (6)
2010 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
La Frite et le dindon (S03E08)
Le Problème avec ma mère (S03E07)
Aimez-vous Chopin ? (S03E06)
další epizody (8)
2009 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Ah ! La belle vie (S02E06)
Le Temps des épreuves (S02E05)
Grosse déprime (S02E04)
další epizody (6)
2007 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Ce n'est qu'un au revoir ! (S01E12)
Toute vérité n'est pas bonne à dire (S01E11)
Coup de froid (S01E10)
další epizody (7)

Herecká filmografie

Filmy

1989 Čápi mají svojí hlavu
1982 Večírek 2

TV seriály

2013 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Un mariage et quelques emmerdements (S06E06)
2010 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Aimez-vous Chopin ? (S03E06)
L'Esprit de Noël (S03E01)
1988 Anges et loups (TV seriál)
1986 Lili, petit à petit (TV seriál)
1985 Jeu, set et match (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace