foto

Gigliola Cinquetti

  • nar. 20.12.1947 (71 let)
    Verona, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Cavalieri che fecero l'impresa, I
1968 Il professor Matusa e i suoi hippies
1966 Dio, come ti amo!
Testa di rapa
1965 Questi pazzi, pazzi italiani
1964 Canzoni, bulli e pupe

TV seriály

1999 Commesse (TV seriál)
1974 Le Poulain au galop (TV seriál)
1972 Bivio, Il (TV seriál)
Midi Trente (TV seriál)
1968 Mie prigioni, Le (TV seriál)
1966 Tilt (TV seriál)
1964 Sábado 64 (TV seriál)
Top à... (TV seriál)
1959 Gala de l'union (TV seriál)

Dokumentární

2018 Meraviglie: La penisola dei tesori (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Les Années bonheur (TV pořad)
2000 L'invité (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
Système 2 (TV pořad)
1974 Domino (TV pořad)
French CanCan (TV pořad)
1969 ZDF Hitparade (TV pořad)
1968 Music-Hall à Provins (TV pořad)
Spotlight (TV pořad)
Starparade (TV pořad)
1965 Die Rudi Carrell Show (TV pořad)
1964 Die Drehscheibe (TV pořad)
Top of the Pops (TV pořad)
1961 Age tendre et tête de bois (TV pořad)
Amigos del martes (TV pořad)
Musik aus Studio B (TV pořad)
Thank Your Lucky Stars (TV pořad)
1957 Discorama (TV pořad)
1951 Festival di Sanremo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky