foto

Iva Šindelková

  • nar. 24.7.1976 (43 let)
    Valašské Meziříčí, Československo

Biografie

Původně pedagožka, poté administrativní pozice (recepční, týmová asistentka, office manager). Od roku 2010 jí to táhlo více a více na divadlo a pak už to byl jen krůček k filmovému prostředí. Zahrála si např. ve hrách „Rande“ (2010), „Artur je jiný“ (2010), „Klabzubova jedenáctka“ (2010), „Ach, ta něha našich dam!“ (2018), „Škola základ života“ (2018) a filmování se věnuje čím dál více.

Jan "Podle_mne" Stuchlík

Herecká filmografie

Filmy

2020 Narziss und Goldmund
Resistance
2019 Brecht (TV film)
Cesta za živou vodou
Králíček Jojo
Zraněná srdce
2018 Akt pohlcení (studentský film)
Ophelia
Patrik
2017 Borg/McEnroe
Cesta za králem trollů
Rübezahls Schatz (TV film)
Zemský soud - Příběh jedné rodiny (TV film)
2016 Anthropoid
2009 Stínu neutečeš

TV seriály

2019 Svět v plamenech (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Whiskey Cavalier (TV seriál)
Will na lovu (E10)
2018 Ponorka (TV seriál)
Geheime Missionen (S01E02)
Modrý kód (TV seriál)
Srdeční slabost (S03E17)
2017 Rozdělení II (TV seriál)
Soumrak templářů (TV seriál)
2015 12 opic (TV seriál)
2014 1864 (TV seriál)