foto

Iva Šindelková

  • nar. 24.7.1976 (42 let)
    Valašské Meziříčí, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Původně učitelka, pak recepční a vedoucí týmu. Práce s lidmi ji zavedla nejprve do oblastních divadelních souborů a po přestěhování do Prahy v roce 1998 i na filmové pole a hostující herečku pražských divadel. Zahrála si např. ve hrách „Artur je jiný“ (2010), „Analfabet“ (2017), „Ach, ta něha našich dam!“ (2018), „Škola základ života“ (2018).

Jan "Podle_mne" Stuchlík

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Aftermath
2018 Ophelia
Patrik
2017 Borg/McEnroe
Rübezahls Schatz (TV film)
Zemský soud - Příběh jedné rodiny (TV film)
2016 Anthropoid
2009 Stínu neutečeš

TV seriály

2018 Brecht (TV seriál)
2017 Soumrak templářů (TV seriál)
Tannbach II (TV seriál)
2015 12 opic (TV seriál)
2014 1864 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace