foto

Christian Brassington

  • nar. 6.6.1983 (37 let)
    Wellington, Shropshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Last Letter from Your Lover
2019 Fisherman's Friends
2018 Wild Geese
2016 Patient Seven
Zrádce mezi námi
2015 96 Ways to Say I Love You
2014 Smoke, The
2013 Crazy Joe
The Five(ish) Doctors Reboot (TV film)
Tělo
2011 In Love with Alma Cogan
2010 Burke and Hare
2008 German, The
Lekce neslušného chování
2007 Královna Alžběta: Zlatý věk
Revoluce paní Ratcliffové
2006 Incubus

TV seriály

2018 Poldark (TV seriál)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
Epizoda 3 (S04E03)
další epizody (5)
2017 Poldark (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
2015 Life in Squares (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2014 Suspects (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2009 Vojandy (TV seriál)
Secrets (S01E02)
Childhood's End (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky