foto

Shelley Eriksen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Opatrovnictví (TV film)
2005 Shania (TV film)
2003 Vzplanout: Příběh Roberta Wrighta (TV film)

TV seriály

2019 Řád (TV seriál)
2017 Somewhere Between (TV seriál)
Destiny's Child (E08)
Fate Takes a Holiday (E04)
2016 Soukromé očko (TV seriál)
Rodinné klenoty (S01E10)
Tajné karaoke (S01E07)
Kodex (S01E01)
2015 Continuum (TV seriál)
The Desperate Hours (S04E05)
Rush Hour (S04E02)
Rookie Blue (TV seriál)
Home run (S06E06)
2014 Continuum (TV seriál)
The Dying Minutes (S03E12)
Minute to Win It (S03E03)
2013 Continuum (TV seriál)
Second Last (S02E12)
Second Listen (S02E08)
Second Skin (S02E04)
2012 Bomb Girls (TV seriál)
Armistice (S01E05)
2010 Elitních 18 (TV seriál)
2008 ReGenesis (TV seriál)
Suspicious Minds (S04E05)
2007 Grand Star (TV seriál)
2005 Whisky Echo (TV seriál)
2004 Show Me Yours (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Soukromé očko (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (10)
2019 Řád (TV seriál)
Závěrečná zkouška: 2. díl (E10)
Závěrečná zkouška: 1. díl (E09)
Neuznaný: 2. díl (E08)
další epizody (10)
Soukromé očko (TV seriál)
Dazed and Confused (S03E12)
Aye Aye, Tonya (S03E11)
Tex Therapy (S03E10)
další epizody (12)
2018 Soukromé očko (TV seriál)
Stín pochybnosti (S02E18)
Správná věc (S02E17)
Koukni se, kdo šmíruje (S02E16)
další epizody (9)
2017 Soukromé očko (TV seriál)
Dobrý voják (S02E09)
Na věčnost (S02E08)
Mezi mlýnskými kameny (S02E07)
další epizody (9)
2016 Soukromé očko (TV seriál)
Rodinné klenoty (S01E10)
Iluze (S01E09)
Dvojí život (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky