foto

Louis Ashbourne Serkis

  • nar. 2004

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Chlapec, který se stane králem
2018 Mowgli: Legend of the Jungle
2017 The Current War
2016 Alenka v říši divů: Za zrcadlem

TV seriály

2017 SS-GB: Hitler v Británii (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Taboo (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (6)
2016 Noddy, Toyland Detective (TV seriál)
2014 Endeavour (TV seriál)
Země nezemě (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace