foto

Eun-mi Yoo

  • nar. 9.3.2004 (15 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Malmoi
2017 Taxikář ze Soulu
2015 Yeopgijeogin doobunjjae geunyeo
2014 Yeokrin

TV seriály

2018 Radio romaenseu (TV seriál)
Uri jibeun manna doenjang manna (TV seriál)
2017 Byeonhyeokeui sarang (TV seriál)
Geu yeojaeui bada (TV seriál)
Keurimineol maindeu (TV seriál)
2015 Beulreodeu (TV seriál)
2014 Teuroteuui yeonin (TV seriál)
Watta! Jangbori (TV seriál)
2008 Myeoneuriui myeoneunim (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace