foto

Byeong-wook Kim

  • nar. 1960
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Dalkchigo seumaesing (TV seriál)
2013 Gamjabyul 2013QR3 (TV seriál)
2011 Haikik! jjabeun darieui yeokseub (TV seriál)
2009 Jibong ddulgo haikick (TV seriál)
2006 Geochimeobsi haikik! (TV seriál)
2005 귀엽거나 미치거나 (TV seriál)
2000 Wenmanhaeseon keudeuleul makeulsu eopda (TV seriál)
1998 Soonpoong sanbooingwa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky