foto

Nacumi Takamori

  • nar. 14.2.1987 (32 let)
    Yamanashi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cencoroll connect
2017 Girls und Panzer: Saišúšó
High School Fleet
2016 Orange: Mirai (TV film)
2015 Girls und Panzer gekidžóban
Love Live! The School Idol Movie
Psycho-Pass: film
2014 Gekidžóban Pretty Rhythm All Star Selection: Prism Show Best Ten
Mórecu Pirates: Abyss of Hyperspace – Akú no šin'en
2013 Gekidžóban Toaru madžucu no Index: Endymion no kiseki
Kagaku na jacura
Makenki! Two: Takeru njotaika!? Minami no šima de supón
Saint onii-san
2012 Another: The Other - Inga
Code Geass: Bókoku no Akito 1 – Jokurjú wa maiorita
Makenki!: Nacu da! Mizugi da! Gaššuku da!
Strike Witches Gekidžóban
2011 Hókago no Pleiades
Queen's Blade
2008 Tóhó nidži sósaku dódžin anime: Musó kakjó

TV seriály

2019 Gotóbun no hanajome (TV seriál)
2018 Alice or Alice (TV seriál)
Grancrest senki (TV seriál)
Idolmaster Cinderella Girls gekidžó (TV seriál)
Major 2nd (TV seriál)
Sunoharasó no kanrinin-san (TV seriál)
2017 Anime-Gataris (TV seriál)
Hina Logi: From Luck & Logic (TV seriál)
Idolmaster Cinderella Girls gekidžó (TV seriál)
Minami Kamakura kókó džoši džitenša bu (TV seriál)
Nora to ódžo to noraneko Heart (TV seriál)
2016 Ao no kanata no Four Rhythm (TV seriál)
Berserk (TV seriál)
Brave Witches (TV seriál)
High School Fleet (TV seriál)
Love Live! Sunshine!! (TV seriál)
Onigiri (TV seriál)
Oranžáda (TV seriál)
Tanaka-kun wa icumo kedaruge (TV seriál)
2015 Džodžo no kimjó na bóken: Stardust Crusaders – Egypt hen (TV seriál)
Hókago no Pleiades (TV seriál)
Tesagure! Bukatsumono: Spin-off Purupurun Sharumu to asobō (TV seriál)
The Idolm@ster: Cinderella Girls (TV seriál)
The Idolm@ster: Cinderella Girls Second Series (TV seriál)
2014 Amagi Brilliant Park (TV seriál)
Denkigai no honja-san (TV seriál)
Gekkan šódžo Nozaki-kun (TV seriál)
Love Live! School Idol Project (TV seriál)
Madžimodži Rurumo (TV seriál)
Makenki! Two (TV seriál)
Psycho-Pass 2 (TV seriál)
Rokudžóma no šinrjakuša!? (TV seriál)
Strike Witches: Operation Victory Arrow (TV seriál)
Terra Formars (TV seriál)
2013 AKB0048 Next Stage (TV seriál)
D.C.III: Da Capo III (TV seriál)
Futari wa Milky Holmes (TV seriál)
High School DxD New: Gekkó kótei no Excalibur (TV seriál)
Jewelpet Happiness (TV seriál)
Júša ni narenakatta ore wa šibušibu šúšoku o kecui šimašita. (TV seriál)
Love Live! School Idol Project (TV seriál)
Rozen Maiden (TV seriál)
Walkure Romanze (TV seriál)
2012 AKB0048 (TV seriál)
Ano nacu de matteru (TV seriál)
Another (TV seriál)
Shisha (E12)
Sangeki (E11)
Shikkoku (E10)
další epizody (12)
Ačči kočči (TV seriál)
Cross Fight B-Daman eS (TV seriál)
Gokudžo. Gokurakuin džošikórjó monogatari (TV seriál)
High School DxD (TV seriál)
Kami-sama hadžimemašita (TV seriál)
Little Busters! (TV seriál)
Medaka Box: Abnormal (TV seriál)
Muv-Luv Alternative: Total Eclipse (TV seriál)
Mórecu pirates (TV seriál)
Oda Nobuna no yabō (TV seriál)
Pretty Rhythm: Dear My Future (TV seriál)
Psycho-Pass (TV seriál)
Rinne no Lagrange (TV seriál)
Saki: Ačigahen – Episode of Side-A (TV seriál)
Sakurasó no pet na kanodžo (TV seriál)
Tari Tari (TV seriál)
Upotte!! (TV seriál)
Zero no cukaima F (TV seriál)
Čójaku hjakunin iššu: Uta koi. (TV seriál)
Širokuma Café (TV seriál)
2011 Deadman Wonderland (TV seriál)
Icuka tenma no kuro Usagi (TV seriál)
Jumekui Merry (TV seriál)
Makenki! (TV seriál)
Ničidžó (TV seriál)
Persona 4 The Animation (TV seriál)
Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
Šakugan no Šana III: Final (TV seriál)
2010 Densecu no júša no densecu (TV seriál)
Jewelpet Tinkle (TV seriál)
Jumeiro Patissiere: SP Professional (TV seriál)
Micudomoe (TV seriál)
2009 White Album (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace