foto

Gó Tamai

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Bikini Warriors
2012 Nogizaka Haruka no himicu: Finale
2007 Inukami! The Movie: Tokumei reiteki sósakan Karina Širó!
2002 You're Under Arrest: No Mercy!!

TV seriály

2017 Action Heroine Cheer Fruits (TV seriál)
2016 Tiger Mask W (TV seriál)
2015 Bikini Warriors (TV seriál)
Suzakinishi The Animation (TV seriál)
2014 Džinsei sódan TV Animation: Džinsei (TV seriál)
Momo kjun Sword (TV seriál)
2013 Outbreak Company (TV seriál)
2012 Kingdom (TV seriál)
2010 Motto To Love-Ru: Trouble (TV seriál)
2009 Ladies versus Butlers! (TV seriál)
Nogizaka Haruka no himicu: Purezza (TV seriál)
2008 Nogizaka Haruka no himicu (TV seriál)
Strike Witches (TV seriál)
2007 Sky Girls (TV seriál)
2006 Inukami! (TV seriál)
2005 Rozen Maiden: Träumend (TV seriál)
2004 Kurau: Phantom Memory (TV seriál)
Rozen Maiden (TV seriál)
2003 Ai jori aoši: Eniši (TV seriál)
F-Zero Falcon densecu (TV seriál)
Popotan (TV seriál)
Takahaši Rumiko gekidžó: Ningjo no mori (TV seriál)
Šinkon gattai Godannar!! (TV seriál)
2002 Ai jori aoši (TV seriál)
Azumanga daió: The Animation (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de pon! (TV seriál)
Šin megami tensei: Devil Children – Light & Dark (TV seriál)
2001 Dr. Rin ni kiitemite! (TV seriál)
2000 Dotto Koni-čan (TV seriál)
Muteki ó Tri-Zenon (TV seriál)
1998 Lost Universe (TV seriál)
Momoiro Sisters (TV seriál)
1997 Maze bakunecu džikú (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky