foto

Sajaka Kinošita

  • nar. Chiba, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Chocolat no mahó
2010 Mahó šódžo lyrical Nanoha: The Movie 1st
2009 Aki Sora
2007 Kimi ga nozomu eien: Next Season
2003 Lingerie senshi Papillon Rose

TV seriály

2017 Ballroom e jókoso (TV seriál)
Pikaia!! (TV seriál)
Čarodějova nevěsta (TV seriál)
2016 Brotherhood: Final Fantasy XV (TV seriál)
2015 Pikaia! (TV seriál)
2014 Kindaiči šónen no džikenbó Returns (TV seriál)
2011 Beelzebub (TV seriál)
Level E (TV seriál)
2010 Giant Killing (TV seriál)
2009 Fight ippatsu! Džúden-čan!! (TV seriál)
Guin Saga (TV seriál)
Hanasakeru seišónen (TV seriál)
2008 Net Ghost Pipopa (TV seriál)
Tytania (TV seriál)
Wagaja no Oinari-sama (TV seriál)
Zero no cukaima: Princess no rondo (TV seriál)
Šigofumi (TV seriál)
2007 Blue Dragon (TV seriál)
Night Wizard The Animation (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan Aha (TV seriál)
Zombie-Loan (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
Kanon (TV seriál)
Night Head Genesis (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan (TV seriál)
Strawberry Panic (TV seriál)
2005 Futari wa Precure Max Heart (TV seriál)
Mahoraba: Heartful days (TV seriál)
Play Ball (TV seriál)
2004 Mahó šódžo lyrical Nanoha (TV seriál)
2003 Mermaid Melody pičipiči Pitch (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky