foto

Werner Ehrlicher

  • nar. 4.3.1927 (94 let)
    Oer - Erkenschwick, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Albert Einstein
1989 Der Tölpelhans
1987 Maxe Baumann aus Berlin (TV film)
1985 Die dritte Frau (TV film)
1982 Lékař v uniformě (TV film)
1980 Andreas und der Knochenmann (TV film)
Die Heimkehr des Joachim Ott (TV film)
1979 Das unsichtbare Visier - Insel des Todes 2 (TV film)
Die blonde Geisha (TV film)
Kille, kille Händchen (TV film)
1978 Das unsichtbare Visier - King-Kong-Grippe 1 (TV film)
Sonnig - aber Frosteinbrüche (TV film)
1977 Der graue Hut (TV film)
1976 Ostrov stříbrných volavek
1975 Kriminalfälle ohne Beispiel - Mord im Märkischen Viertel (TV film)
1973 Dny zrady I.
Dny zrady II.
1972 Bettina von Arnim
Fernsehpitaval - Um den Tod eines Justizobersekretärs (TV film)
1971 Überlistete König, Der (TV film)
1966 Der Fall mit dem blauen Rubin (TV film)
1964 Die Maskierten (TV film)
1963 Alle Menschen sind gleich geboren (TV film)
Die Räuberbande (TV film)
Fernsehpitaval - Die Affäre Heyde-Sawade (TV film)
1962 Der Vierte (TV film)
Eine Tür stand offen (TV film)
1961 Der Prozess der Mary Dugan (TV film)
Die Salinis (TV film)
Justizmord (TV film)

TV seriály

1984 Familie intakt (TV seriál)
1983 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Zur Kasse, bitte (E90)
1975 Prokurátor má slovo (TV seriál)
2,5 Karat (E41)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1967 Der schwarze Reiter (TV seriál)
1966 Ach, du meine Güte! (TV seriál)
1962 Indizien - Geständnisse - Beweise (TV seriál)
1961 Geheime Front durchbrochen (TV seriál)

Divadelní záznam

1970 Caesar und Cleopatra (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky