foto

Sang-jae Yoo

  • nar. 6.4.1976 (44 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Beomteol
Eolguleobsneun boseu: motdahan iyagi
2019 Malmoi
2018 Ahn siseong
Inrang
2017 Supsokeui bubu
2016 Doba temna
2014 Kundo: Čas pomsty
2013 Čtenář tváří
2012 Baeil
Bumchoiwaui junjaeng : nabbeunnomdeul jeonsungshidae
Sumbakkogjil
2011 Hyultoo
Jim-seung
2010 Daehan mingook 1%
2008 Hodný, zlý a divný

TV seriály

2019 Yimong (TV seriál)
2017 Boiseu (TV seriál)
Dolaon bokdanji (TV seriál)
Eulmooneui ilseung (TV seriál)
Keurimineol maindeu (TV seriál)
Leumeobsneunyeoja (TV seriál)
Maentumaen (TV seriál)
Miueodo saranghae (TV seriál)
2016 Gutbai miseuteo beullak (TV seriál)
Joeun saram (TV seriál)
Madam Angteuwan (TV seriál)
Nae maeumeui kkotbi (TV seriál)
Okjoonghwa (TV seriál)
2015 Da jaldoil geoya (TV seriál)
Sinbuneul sumgyeola (TV seriál)
Yookryongi nareusha (TV seriál)
2014 Samchongsa (TV seriál)
Sseurideizeu (TV seriál)
2013 Siriwooseu (TV seriál)
Teugsusageonjeondamban TEN 2 (TV seriál)
Yawang (TV seriál)
2011 Bboori gipeun namoo (TV seriál)
Bitgwa geurimja (TV seriál)
Haikik! jjabeun darieui yeokseub (TV seriál)
Insoodaebi (TV seriál)
Seuteureinjeo 6 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky