foto

Sang-jae Yoo

  • nar. 6.4.1976 (42 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ahn siseong
Inrang
2017 Eolguleobsneun boseu
Supsokeui bubu
2016 Doba temna
2014 Kundo: Čas pomsty
2013 Čtenář tváří
2012 Baeil
Sumbakkogjil
2011 Bumchoiwaui junjaeng : nabbeunnomdeul jeonsungshidae
Jim-seung
2010 Daehan mingook 1%
Hyultoo
2008 Hodný, zlý a divný

TV seriály

2017 Boiseu (TV seriál)
Dolaon bokdanji (TV seriál)
Eulmooneui ilseung (TV seriál)
Keurimineol maindeu (TV seriál)
Leumeobsneunyeoja (TV seriál)
Maentumaen (TV seriál)
Miueodo saranghae (TV seriál)
2016 Gutbai miseuteo beullak (TV seriál)
Joeun saram (TV seriál)
Madam Angteuwan (TV seriál)
Nae maeumeui kkotbi (TV seriál)
Okjoonghwa (TV seriál)
2015 Da jaldoil geoya (TV seriál)
Sinbuneul sumgyeola (TV seriál)
Yookryongi nareusha (TV seriál)
2014 Samchongsa (TV seriál)
Sseurideizeu (TV seriál)
2013 Siriwooseu (TV seriál)
Teugsusageonjeondamban TEN 2 (TV seriál)
Yawang (TV seriál)
2011 Bboori gipeun namoo (TV seriál)
Bitgwa geurimja (TV seriál)
Haikik! jjabeun darieui yeokseub (TV seriál)
Insoodaebi (TV seriál)
Seuteureinjeo 6 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace