foto

Jiří Dušek

  • nar. 14.2.1924 (93 let)
    Cholina, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Případ s černým vzadu (TV film)
1991 Svlékání kůže (TV film)
1989 Stopy zločinu: Recept na rozloučenou (TV film)
1988 Čas žhavých kamenů (TV film)
Svědek času (TV film)
1987 Kachýnky (TV film)
1986 Běžec (TV film)
Povídka s dobrým koncem (TV film)
1985 Nikotýnka (TV film)
Trpká chuť slávy (TV film)
1984 Stopy zločinu: Velká rána (TV film)
1983 Mozartovy moravské vánoce (TV film)
1982 Motiv (TV film)
Odchod bez řádů (TV film)
1980 Facka (TV film)
Rváč (TV film)
Světlo z temnot (TV film)
1979 Požehnaný věk (TV film)
1978 Pán na inzerát (TV film)
1977 Prokop Diviš (TV film)
1976 Klec (TV film)
Strom vědění dobrého (TV film)
1975 Měsíční víla (TV film)
1974 Deník psaný na vodu (TV film)
1973 Albert Einstein (TV film)
Dny zrady I.
Dny zrady II.
Klec (TV film)
1972 Tím hůř, když padnou (TV film)
Uprostřed babího léta ve stepi zahoukal vlak (TV film)
Venca (TV film)
1970 Pařížská komuna (TV film)
1965 Anděl blažené smrti

TV seriály

1985 My holky z městečka (TV seriál)
1980 Konec dětských lásek (TV seriál)
Abiturienti (E06)
Dožínky (E05)
Trápení (E04)
další epizody (4)
1971 Legenda o živých mrtvých (TV seriál)

Dokumentární

1992 Smrt Anežky Hrůzové (TV film)
1991 Případ Salieri (TV film)

TV pořady

2009 Dobrý dabing ještě žije (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace