foto

Michael Kinkel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Die Braut im Schnee (TV film)
2010 Polizeiruf 110 - Aquarius (TV film)
2008 Ein starker Abgang (TV film)
2006 Schwarze Schafe
2001 Der Zimmerspringbrunnen
1991 Polizeiruf 110 - Mit dem Anruf kommt der Tod (TV film)
1990 Polizeiruf 110 - Das Duell (TV film)
1988 Muž na stromě (TV film)

TV seriály

1998 Poslední svědek (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
Streit um Drei (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1990 Spreewaldfamilie (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2012 Terra MaX (TV seriál)
2005 Die Letzte Schlacht (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky