foto

Alfred Lux

  • nar. 1926
    Elbing (Elbląg, Polsko), Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Polizeiruf 110 - Zerstörte Hoffnung (TV film)
1990 Alter schützt vor Liebe nicht (TV film)
1989 Polizeiruf 110 - Mitternachtsfall (TV film)
1987 Der Bremsklotz (TV film)
Künstler, König und Modell (TV film)
1981 Chirurgus Johann Paul Schroth - Eine Geschichte aus den Anfängen der Charité (TV film)
Kolonie
Polizeiruf 110 - Harmloser Anfang (TV film)
1980 Der Staatsanwalt hat das Wort - Schwarze Kunst (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Tote Stunden (TV film)
1979 Blesky nad Mexikem
Karlchen, durchhalten (TV film)
Katův bratr
1978 Oh, diese Tante (TV film)
Rote Erde (TV film)
1977 Ernst Schneller (TV film)
Happy End (divadelní záznam)
Unterwegs nach Atlantis
1976 Polizeiruf 110 - Schwarze Ladung (TV film)
1974 Jakub lhář
Kit a spol.
1970 Smrtelný omyl
1969 Die Rosenholzmöbel (TV film)
1968 Der Staatsanwalt hat das Wort - Aus der Arbeit einer Schiedskommission (TV film)
König Karl (TV film)
Tulpen und hohe Kiefern (TV film)
1967 Die Partner (TV film)
Kriminalfälle ohne Beispiel - Anatomie eines Justizmordes (TV film)
1965 Chaussee zum großen Himmelswagen (TV film)
Episoden vom Glück (TV film)
Nachfolger, Der (TV film)
Nichts als Sünde
1960 Hatifa
1956 Mich dürstet
1954 Poplach v cirkuse
Silnější než noc

TV seriály

1990 Der Millionenerbe (TV seriál)
Klein, aber Charlotte (TV seriál)
1986 Leute sind auch Menschen (TV seriál)
1984 Mensch, Oma! (TV seriál)
1980 Archiv smrti (TV seriál)
1979 Strašidla pod čertovým kolem (TV seriál)
1978 Gefährliche Fahndung (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Rendezvous mit Unbekannt (TV seriál)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky