foto

Hilde Kneip

  • nar. 9.4.1912
    Düsseldorf, Německá říše
  • zem. 2.10.1985 (73 let)
    Berlin, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Velký talent (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Verführung (TV film)
1982 Familie Rechlin (TV film)
Gitarre oder Stethoskop (TV film)
1981 Berühmte Ärzte der Charité: Der Mann aus Jena (TV film)
Polizeiruf 110 - Trüffeljagd (TV film)
1980 Der Eisriese
Glück und Glas (TV film)
Kindersegen heißt sich regen (TV film)
1979 Tatzeit 19.00 Uhr (TV film)
1978 Fleur Lafontaine
1977 Polizeiruf 110 - Trickbetrügerin gesucht (TV film)
Rückkopplung (TV film)
1975 Looping
Schwester Agnes (TV film)
Sourozenci (TV film)
1974 Galgenbergstory (TV film)
Haló, taxi ! (TV film)
1973 Der kaukasische Kreidekreis (TV film)
1972 Florentinská 73 (TV film)
1970 Effi Briest (TV film)
1969 Die Rosenholzmöbel (TV film)
1965 Heimbachs Gäste (TV film)
1964 Der Lord von Finkenwärder (TV film)
1962 Das Stacheltier - Cohrs und gut: Eberhard fährt Straßenbahn
Das Stacheltier - Innerbetrübliches
Das Stacheltier - Sieben auf einen Streich
Fernsehpitaval - Der Fall Hellseher Drost (TV film)
Ist doch kein Wunder (TV film)
1959 Das schwarze Schaf (TV film)
Schneider Wibbel (TV film)

TV seriály

1985 Lidé z Züderova (TV seriál)
Nečekané trampoty (TV seriál)
1984 Familie intakt (TV seriál)
1983 Ferienheim Bergkristall (TV seriál)
1982 Spuk im Hochhaus (TV seriál)
1981 Hochhausgeschichten (TV seriál)
Jockei Monika (TV seriál)
1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
1974 Aber Vati! (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1968 Cesty (TV seriál)
1965 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Seriöser Erfinder sucht Teilhaber (E01)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Divadelní záznam

1977 Happy End (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky