foto

Bernardo Saracino

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vesmír mezi námi
2016 Americká reportérka
Katie se loučí
2015 Sicario: Nájemný vrah
2014 50 k 1
After the Fall
Za hranici
2013 Babička Ultima
2011 Boj o dědictví
Pták z nebes
2010 Krev na křídlech

TV seriály

2018 Midnight, Texas (TV seriál)
Patience Is a Virtue (S02E08)
Resting Witch Face (S02E07)
No More Mr. Nice Kai (S02E06)
další epizody (5)
2017 Midnight, Texas (TV seriál)
The Virgin Sacrifice (S01E10)
Angel Heart (S01E07)
Sexy Beast (S01E04)
další epizody (5)
2015 Poslové (TV seriál)
2014 Killer Women (TV seriál)
Manhattan (TV seriál)
Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
2008 Havárie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace