foto

Emmet Kirwan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dublin Oldschool
2017 Nice Night for It
2015 Pursuit
The Break
2014 71
2013 Jack Taylor: Shot Down (TV film)
2007 Klub vyděračů
2004 Uvnitř tančím
Zakletá Ella
2003 Hoši z County Clare

TV seriály

2010 The Silence (TV seriál)
2009 Úlovek (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2004 Big Bow Wow, The (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Dublin Oldschool

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky