foto

Pål Sletaune

  • nar. 4.3.1960 (58 let)
    Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Babycall
2005 Nebezpečná známost
2001 Amatørene
1997 Pošťák, který nikdy nezvoní
1993 Eating Out

TV seriály

2015 Okupace (TV seriál)
Září (S01E06)
Srpen (S01E05)

Scenáristická filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace