foto

Ivo Kubečka

  • nar. 9.4.1945 (72 let)
    Petřvald, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Divadlo Pod Palmovkou
    Zenklova 34
    180 36
    Praha 8

Herecká filmografie

Filmy

2016 Oslava (studentský film)
2015 Jan Hus (TV film)
Stopy života - Poslední návrat (TV film)
2014 Dog Hot
2013 Hořící keř (TV film)
2009 Schyzofrenia (studentský film)
2008 Ein Starkes Team - Mit aller Macht (TV film)
Minuta do dvanácté
Sauna
2007 Boží duha (TV film)
2005 Žil jsem s cizinkou (TV film)
2004 I ve smrti sami (TV film)
2003 Drátařík a hruška moudrosti (TV film)
2001 Takový slušný člověk (TV film)
2000 Der Lebensborn - Pramen života
Zvonící meče (TV film)
1997 Pražák (TV film)
1996 Zapomenuté světlo
1994 Díky za každé nové ráno
1993 Případ Auffenberg (TV film)
1992 Sci-fi aneb Slavný Peterka (TV film)
Tvář za sklem (TV film)
1991 Černá Fortuna (TV film)
Honzík (TV film)
Pravda visí na vlásku (TV film)
Příliš mnoho dobrých úmyslů (TV film)
Sen o bílém volu (TV film)
Svlékání kůže (TV film)
1990 Zápas o člověka Nelibu (TV film)
1989 Jak překročit Rubikon (TV film)
1988 Herec (TV film)
Zkušební doba (TV film)
1987 Okřídlená hřídel (TV film)
1983 Léto bez dovolené (TV film)
1981 Beskydská epizoda (TV film)
1980 Hordubal
1978 Žhavou stezkou (TV film)
1977 Případ hodného vedoucího (TV film)
1974 Pavlínka
Sokolovo
1973 Dny zrady I.
Dny zrady II.
Láska
1972 Půlnoční kolona
1971 Madame Sans-Géne (TV film)

TV seriály

2015 Atentát (TV seriál)
Fotbalista (E05)
Případ pro exorcistu (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Chudák skřítek Melichar (S01E02)
České století (TV seriál)
Je to jen rock'n'roll (1976) (E07)
2012 Policajti z centra (TV seriál)
Než řekneš švec (E01)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Případy pana Janíka (E11)
2007 Trapasy (TV seriál)
Četnické humoresky (TV seriál)
Epilog (S03E13)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Všechno je pryč (S01E13)
Nechci vás ztratit (S01E11)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Ohněstrůjce (S02E02)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
1996 Maigret (TV seriál)
Maigret klade past (E23)
1980 Postel s nebesy (TV seriál)
1975 Kamenný řád (TV seriál)

Dokumentární

2009 Alda (studentský film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace