foto

Shelagh McLeod

  • nar. 7.5.1960 (60 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Astronaut
2017 One Thing Left to Do
The Wasting
2011 David Rose
1990 Poslední ostrov
1989 Cold Front
1987 Indian Summer
1984 Camille (TV film)
1983 Pygmalion (TV film)
Přítelkyně (TV film)
1982 Charles & Diana: A Royal Love Story (TV film)
1981 Spánek smrti
1980 American Success Company, The
Jsi smetana v mé kávě (TV film)
1979 Lady Oscar

TV seriály

2001 Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
London, May 1916 (S01E02)
1991 Hercule Poirot (TV seriál)
Plymouthský expres (S03E04)
1990 The Chief (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)
1988 Almost Grown (TV seriál)
Rockliffe's Folly (TV seriál)
The Return of Shelley (TV seriál)
1987 Wish Me Luck (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 The Winning Streak (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Cleopatras, The (TV seriál)
Pictures (TV seriál)
1982 Play for Tomorrow (TV seriál)
Q.E.D. (TV seriál)
1980 Sherlock Holmes i doktor Watson (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Profesionálové (TV seriál)
Šílenství Mickeyho Hamiltona (S03E05)
1978 Accident (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Astronaut
2011 David Rose

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Astronaut
2011 David Rose

Producentská filmografie

Filmy

2011 David Rose

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky