foto

Fred Ludwig

  • nar. 3.3.1921
    Lich, Hessen, Německá říše
  • zem. 14.10.1984 (63 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kriminalfälle ohne Beispiel - Der Fall Timo Rinnelt (TV film)
1984 Wo andere schweigen
1983 Der Aufenthalt
1982 Der Sturz (TV film)
Polizeiruf 110 - Petra (TV film)
Romance a Amélií
1981 Polizeiruf 110 - Der Teufel hat den Schnaps gemacht (TV film)
Polizeiruf 110 - Nerze (TV film)
1980 Andreas und der Knochenmann (TV film)
Glück und Glas (TV film)
Levins Mühle
Polizeiruf 110 - Zeuge gesucht (TV film)
1979 Blesky nad Mexikem
1978 Ein Kolumbus auf der Havel (TV film)
1977 Ernst Schneller (TV film)
Happy End (divadelní záznam)
O čertovi a třech zlatých vlasech
1976 Alle meine Kinder (TV film)
1975 Der Staatsanwalt hat das Wort - Geschiedene Leute (TV film)
Kriminalfälle ohne Beispiel - Mord im Märkischen Viertel (TV film)
Pokrevní bratři
1974 Jakub lhář
Kit a spol.
Mädchen Malle, Das (TV film)
Tak třeba Josef
1973 Apači
Der Staatsanwalt hat das Wort - Nachteinkäufe (TV film)
Die Hosen des Ritters Bredow
1972 Adjutant, Der (TV film)
Bettina von Arnim
Der Staatsanwalt hat das Wort - Der illegale Projektant (TV film)
1971 Androklus und der Löwe - vyp.
KLK volá PTX: Červená kapela
Mein lieber Robinson
1970 Ikaros
1969 Bílí vlci
Krupp und Krause (TV film)
Sasiedzi
Verschwörung (TV film)
1968 Zlato v Black Hills
1967 Brot und Rosen
1966 Columbus 64 (TV film)
Irrlicht und Feuer (TV film)
Spur der Steine
Truthahn-Story (TV film)
1965 Das Kaninchen bin ich
Manana, Manana (TV film)
Nachfolger, Der (TV film)
1964 Als Martin vierzehn war
1963 Humphrey George (TV film)
Karbid und Sauerampfer
Mordaffäre Molitor (TV film)
Nahý mezi vlky
Přísně tajné
1962 Eine Tür stand offen (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Hellseher Drost (TV film)
Královské děti
1960 Blaulicht - Die Butterhexe (TV film)
Gesellschaft der Gänseblümchen (TV film)
Hatifa
Pět nábojnic
1959 Die Geier der Helen Turner (TV film)
Zinker, Der (TV film)
1958 Eskadra Netopýr
Píseň námořníků
Sie kannten sich alle
1957 Gefährliche Wahrheit (divadelní záznam)
Mord an der Grenze (TV film)
Soupeři za volantem
Zwei Mütter
1956 Joe Hill, der Mann, der niemals starb (TV film)

TV seriály

1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1982 Rächer, Retter und Rapiere (TV seriál)
1981 Hochhausgeschichten (TV seriál)
1979 Abschied vom Frieden (TV seriál)
1977 Vyplouváme (TV seriál)
1973 Legenda o Stülpnerovi (TV seriál)
1971 Stíny nad Notre Dame (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Assad (TV seriál)
1969 Komunista Hans Beimler (TV seriál)
1967 Der schwarze Reiter (TV seriál)
Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1966 Geheimkommando Bumerang (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1962 Tempel des Satans (TV seriál)
1961 Geheime Front durchbrochen (TV seriál)
Vzpoura svědomí (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Dokumentární

1980 Johann Sebastian Bachs vergebliche Reise in den Ruhm (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky