foto

Horst Hamann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Polizeiruf 110 - Gestohlenes Glück (TV film)
Polizeiruf 110 - Variante Tramper (TV film)
1982 Emil, der Versager (TV film)
1980 Glück und Glas (TV film)
1979 Karlchen, durchhalten (TV film)
1977 Polizeiruf 110 - Trickbetrügerin gesucht (TV film)
1974 Cibulka heiratet (TV film)
Haló, taxi ! (TV film)
1972 Polizeiruf 110 - Der Tote im Fließ (TV film)
1963 Blaulicht - Wunder wiederholen sich nicht (TV film)

TV seriály

1985 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Verblendet (E101)
1983 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Zur Kasse, bitte (E90)
1981 Hochhausgeschichten (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1966 Ach, du meine Güte! (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Am Mozartplatz (E05)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky