foto

Andrej Koršunov

  • nar. 25.9.1971 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Lopuchi

TV seriály

2017 Něvskij (TV seriál)
Opoznanije (S02E21)
Simbioz (S02E20)
Burja (S02E19)
další epizody (16)
2015 Něvskij (TV seriál)
Svobodnyj poisk (S01E09)
Ob etom nikto ně uznajet (S01E08)
Každyj sam za sebja (S01E07)
další epizody (9)
2013 Doznavatěl (TV seriál)
Policejskij (S02E32)
Semja (S02E31)
Operacija (S02E30)
další epizody (32)
2011 Čužoj rajon (TV seriál)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Jarosť (S01E24)
Kino (S01E23)
Chitrec (S01E22)
další epizody (21)
Děsant jesť děsant (TV seriál)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Smerť po tělefonu (S03E08)
Stilist (S02E18)
Skaněr (S02E17)
další epizody (6)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Založnik (S01E17)

Herecká filmografie

Filmy

2005 Lopuchi

TV seriály

2018 Něopalimyj Fenix (TV seriál)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Piknik (S01E01)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Strach vysoty (S02E03)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Labirint (S09E11)
2000 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dur (S03E03)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Lja-lja-fa (S01E22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky