foto

Šóiči Hirose

  • nar. 23.6.1918 (101 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Nihon džundžóden: Okaši na futari – Monokuruošiki hitobito no mure
1981 Nerawareta gakuen
1975 Akan ni hacu
1974 Kigeki: Damaši no džingi
Lupin sansei: Nenrikičin sakusen
Okita Sódži
1973 Akai tori nigeta?
Gokiburi keidži
The gokiburi
1972 Guam tóčindóčú
1971 Niši no betenši, higaši no sagiši
1969 Drifters desu jo! Zen'in tocugeki
Mito kómon manjúki
1968 Drifters desu jo! Bóken bóken mata bóken
Hjappacu hjakučú: Ógon no me
The Tigers: Sekai wa bokura o matteiru
1967 Bakušó jaró: Daidžiken
Crazy no kaitó Zivaco
Drifters desu jo! Zenšin zenšin mata zenšin
1966 Crazy daisakusen
Frankenstein no kaidžú: Sanda tai Gailah
Godzilla, Ebira, Mosura: Nankai no daikettó
1965 Ankokugai zenmecu sakusen
Bangkok no joru
Godzilla - Útok z neznáma
Nippon či no gomasuri otoko
Rudovous
Umi no wakadaišó
1964 Bandži okane
Danči: Nanacu no taizai
Hadaka no džújaku
Niši no óšó higaši no taišó
San daikaidžú: Čikjú saidai no kessen
1963 Crazy sakusen: Kutabare! Musekinin
Honolulu, Tókjó, Hongkong
Miren
Nippon iči no iro otoko
Nippon scandal džidai
Čintao jósai bakugeki meirei
1962 Ankokugai no kiba
Honkon no hoši
Sanjuro
1961 Ankokugai gekimecu meirei
Arigataja sandogasa
Honkon no joru
Kuroi ganšú: Kanrjú
Mosura
Nakitó gozansu
Nasake mujó no wana
Toilet bučó
1960 Densó ningen
Gasu ningen daiičigó
Hana no salesman: Sebiro Sanširó
Hidžó mači
Otoko tai otoko
1959 Ankokugai no kaojaku
Bakušó mito kómon manjúki
Ginza no onéchan
I love you
Kicune to tanuki
Songokú
Wakai koibitotači
1958 Džinsei gekidžó: Seišunhen
Džújaku no isu
Futari dake no hashi
Jadžikita dóčúki
Jagjú bugeičó: Sórjú hiken
Taiko tataite fue fuite
Tři zločinci ve skryté pevnosti
Zoku Čakkiri Kinta
Čakkiri Kinta
1957 Araši no naka no otoko
Ikiteiru Koheidži
Kjófu no dankon
Sararíman šusse taikóki
Tohoku no zunmu-tachi
Waga mune ni nidži wa kiezu
Zoku Gojókiki monogatari
Zokuzoku Óban: Dotóhen
Óban
Šitamači
1956 Jotamono to wakadanna
Okaši na jacu
Onibi
Sazae-san
1955 Kaettekita wakadan'na
Meoto zenzai
Oen-san
Tabidži
1954 Zoku Boččan šain

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky