foto

Maxim Baldry

  • nar. 5.1.1996 (25 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Last Christmas
2018 Lake Placid: Legacy
2009 Kinematograf
2007 Prázdniny pana Beana
2005 Lední medvídek 2: Tajemný ostrov

TV seriály

2021 The Lord of the Rings (TV seriál)
2020 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 1 (S08E01)
Pán času (TV seriál)
The Haunting of Villa Diodati (S12E08)
2019 Roky a roky (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2013 Skins (TV seriál)
Pure: Part 1 (S07E03)
2011 Sadie J (TV seriál)
2007 Řím (TV seriál)
Pokud jde o tvého otce... (S02E10)
Žádný bůh nezastaví hladového člověka (S02E09)
Nezbytný výmysl (S02E08)
1995 Hollyoaks (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky