foto

Michael Grimm

  • nar. 1944

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Polizeiruf 110 - Schuld (TV film)
2011 Místo činu: Mnichov - Včera nebyl den (TV film)
2009 Liebe und andere Gefahren (TV film)
Polizeiruf 110 - Endspiel (TV film)
WinneToons - Die Legende vom Schatz im Silbersee
2007 Místo činu: Mnichov - Chlapec za oknem (TV film)
2006 Místo činu - Bez boje (TV film)
Polizeiruf 110 - Er sollte tot... (TV film)
2005 Místo činu - Jenom hra (TV film)
2003 Místo činu: Mnichov - Na mušce (TV film)
2002 Karl-May-Spiele: Im Tal des Todes (TV film)
2000 Touha po Jackovi
1989 Pole Poppenspäler
1975 Vražda na Eigeru
1974 Eiger (TV film)
1973 Die Tausenderreportage
1970 Jonathan
Kannibalen (TV film)
1969 Bitte nicht mit mir

TV seriály

1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Wanderjahre (TV seriál)
1985 ...Erbin sein - dagegen sehr (TV seriál)
1983 Nordlichter: Geschichten zwischen Watt und Wellen (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1977 Neues aus Uhlenbusch (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1973 Bastian, Der (TV seriál)
1972 Alpha Alpha (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky