foto

Markus Pauser

  • nar. Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2014 Die Mamba

TV seriály

2013 Eckel mit Kanten (TV seriál)
2010 Der wilde Gärtner (TV seriál)
2009 Die Lottosieger (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Green Lie
2015 Morgenland im Abendland (TV film)
2013 Universum History (TV seriál)
2000 Austria 3 (TV film)

TV pořady

2017 Kabarettgipfel (TV pořad)
2010 Burgenland ist überall (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Ravioli

Herecká filmografie

Filmy

2004 Trautmann - 71 Tage (TV film)
1999 Wanted

TV seriály

2000 Trautmann (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace