foto

Erich Schindlecker

  • nar. Tulln, Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Lukas Resetarits: 70er - leben lassen (divadelní záznam)
2017 Best of Christof Spörk (divadelní záznam)
2016 Heimvorteil (divadelní záznam)
Lukas Resetarits: Schmäh (divadelní záznam)
Roland Düringer: ICH Allein? (divadelní záznam)
2014 Die Mamba
Wir - ein Umstand (divadelní záznam)
2013 Heilbutt & Rosen: Flotter Vierer (TV film)
2012 Triest (TV film)
2011 Bauernschach - Ein Winterthriller (divadelní záznam)
ICH: EinLeben (divadelní záznam)
2008 Griechenland - oder die Legende des heiligen Trinkers (TV film)

TV seriály

2013 Eckel mit Kanten (TV seriál)
2010 Der wilde Gärtner (TV seriál)
2009 Die Lottosieger (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Green Lie
2013 Universum History (TV seriál)

TV pořady

2017 Kabarettgipfel (TV pořad)
Stipsits & Rubey: Gott und Söhne (TV pořad)
2010 Burgenland ist überall (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 Kabarett-Legenden (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace