foto

Young-hee Hwang

  • nar. 22.3.1969 (51 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mokgyeokja
2017 Bakhwayeong
2016 Sunjeong
Woori yeonaeeui iryeok
2014 Deulgaedeul
Soosanghan geunyeo
2012 Sekseu geojitmal geurigo bidio teipeu
2009 Jageun yeonmot
Matka
2007 Hwaryeohan hyooga
2006 Aiseukeki
Bez slitování
Yi daegeun, yi daikeun

TV seriály

2019 Du beoneun eobsda (TV seriál)
2018 Churieui yeowang sijeun 2 (TV seriál)
Gyeryongseonnyeojeon (TV seriál)
Hwanghuui pumgyeok (TV seriál)
Richeu maen pueoumeon (TV seriál)
2017 Byeonhyeokeui sarang (TV seriál)
Dangsini jamdeun (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Deo paekiji (TV seriál)
Eonnineun salahissda (TV seriál)
Kimgwajang (TV seriál)
Nae namjaeui bimil (TV seriál)
Pigoin (TV seriál)
Segajisaek pantaji - saengdongseong yeonae (TV seriál)
Uriga motjaneun iyu (TV seriál)
2016 Gohoeui byeoli bitnaneun bame (TV seriál)
Nae sawieui yeoja (TV seriál)
Peiji teoneo (TV seriál)
Syopingwang Lui (TV seriál)
2015 Hwajeong (TV seriál)
Yihonbyunhosaneun yeonaejoong (TV seriál)
2014 Jeong Do-jeon (TV seriál)
Miseuteo Baek (TV seriál)
Seuweden setakso (TV seriál)
Watta! Jangbori (TV seriál)
2013 Boolui yeoshin Jung-Yi (TV seriál)
Jewangui ddal, soobaekhyang (TV seriál)
Wangkwoneul sseuryeoneunja, keumugyeruel kyeondyeora - sangsokjadeul (TV seriál)
2012 Maui (TV seriál)
2011 Balhyogajog (TV seriál)
Mai peurinseseu (TV seriál)
Nae maeumi deulrini (TV seriál)
Suhochunsa Kim Young Goo (TV seriál)
2010 Pasta (TV seriál)
2009 Sae namja (TV seriál)
2008 Betoben baireoseu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky