foto

Masafumi Kimura

  • nar. 3.3.1977 (42 let)
    Aomori, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Crayon Šin-čan: Araši o jobu ógon no Spy daisakusen
Fairy Tail
Gekidžóban Sora no otošimono: Tokeidžikake no Angeloid
2009 Higaši no Eden: Air Communication
Tales of Vesperia: The First Strike
2007 Prázdniny s vodníčkem Kúem
2005 Munto: Toki no kabe wo koete
2003 Momoko, kaeru no uta ga kikoeru jo

TV seriály

2018 B: The Beginning (TV seriál)
2016 Kótecudžó no kabaneri (TV seriál)
Mahócukai Precure! (TV seriál)
Schwarzesmarken (TV seriál)
2015 Kekkai sensen (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus (TV seriál)
Utawarerumono: Icuwari no kamen (TV seriál)
2014 Captain Earth (TV seriál)
Garo: Honó no kokuin (TV seriál)
Gundam Build Fighters Try (TV seriál)
Hicugi no Čaika (TV seriál)
Hicugi no Čaika: Avenging Battle (TV seriál)
Kindaiči šónen no džikenbó Returns (TV seriál)
Saki: Zenkoku hen (TV seriál)
Soul Eater Not! (TV seriál)
2013 Gaist Crusher (TV seriál)
2012 Area no kiši (TV seriál)
Eureka Seven Ao (TV seriál)
Lupin the Third: Mine Fudžiko to iu onna (TV seriál)
Robotics;Notes (TV seriál)
2011 Dragon Crisis! (TV seriál)
Fractale (TV seriál)
Hošizora e kakaru haši (TV seriál)
Tamajura: Hitotose (TV seriál)
Toriko (TV seriál)
2010 Cobra the Animation (TV seriál)
Heroman (TV seriál)
Toaru madžucu no Index II (TV seriál)
2009 Fairy Tail (TV seriál)
Fresh Precure! (TV seriál)
Higaši no eden (TV seriál)
2008 Bohové smrti (TV seriál)
Druaga no tó: the Aegis of URUK (TV seriál)
Porphy no nagai tabi (TV seriál)
2007 Naruto: Šippúden (TV seriál)
Rocket Girls (TV seriál)
2006 D.Gray-man (TV seriál)
Digimon Savers (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
2005 Fullmetal Panic! The Second Raid (TV seriál)
Gallery Fake (TV seriál)
Transformers: Galaxy Force (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
2003 Ašita no Nadja (TV seriál)
Chrno Crusade (TV seriál)
Dear Boys (TV seriál)
PopoloCrois (TV seriál)
Scrapped Princess (TV seriál)
2001 Digimon Tamers (TV seriál)
Jungle wa icumo Hare noči Gú (TV seriál)
2000 Digimon Adventure 02 (TV seriál)
Strange Dawn (TV seriál)
1999 Digimon Adventure (TV seriál)
Kamikaze kaitó Jeanne (TV seriál)
Power Stone (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1993 Nintama Rantaró (TV seriál)
1992 Crayon Šin-čan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace