foto

Danièle Thompson

  • nar. 3.1.1942 (77 let)
    Monako

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 Belmondo (TV film)
2011 Belmondo, itinéraire... (TV film)
2009 Cinéma français est en voyage d'affaires, Le (TV film)
2003 Il était une fois... (TV seriál)
2002 Un jour dans la vie du cinéma français (TV film)
1987 La marche du siècle (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Le grand show (TV pořad)
2009 Cinémas (TV pořad)
2007 Un jour, un destin (TV pořad)
2006 Salut les Terriens (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky