foto

Lavelle Roby

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Stranger's Relative
VooDoo
2016 Hard World for Small Things
2015 Hříčky přírody
2003 Sunday Morning Stripper, The
2002 Pavoučí síť
1997 Touch Me
1987 Bláznivá
1986 Dívčí nápravná škola
1980 Blood Beach
Joni
Záhadný vzorec
1979 Love at First Bite
1976 Rocky
1973 Smějící se policajt
1972 Black Gunn
Stand Up and Be Counted
1971 Peace Killers, The
Sweet Sweetback's Badassss Song
1970 Beyond the Valley of the Dolls
1968 Finders Keepers, Lovers Weepers!

TV seriály

2018 Legion (TV seriál)
Chapter 16 (S02E08)
2007 iCarly (TV seriál)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1991 Veronica Clare (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1986 Blacke's Magic (TV seriál)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Výstřel jako odpověď (S01E20)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1981 Darkroom (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1976 Executive Suite (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Dokumentární

2003 Ich, der King of Porn - Das abenteuerliche Leben des Lasse Braun (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace