foto

Dagmar Jäger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Das Versprechen
1990 Polizeiruf 110 - Allianz für Knete (TV film)
1989 Polizeiruf 110 - Der Tod des Pelikans (TV film)
Polizeiruf 110 - Katharina (TV film)
Restaurant 'Zur letzten Hoffnung'
1986 Kalter Engel (TV film)
1975 Der arme Reiche, Hubert B. (TV film)

TV seriály

1992 Eckladen (TV seriál)
1987 Spuk von draussen (TV seriál)
1983 Ferienheim Bergkristall (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Kanzleramt Pforte D (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky