foto

Horst Manz

  • zem. 2010
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Jugend ohne Gott (TV film)
1990 Nathan der Weise (TV film)
1989 Kikeriki (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Wahrheit verpflichtet (TV film)
1987 Stielke, Heinz, fünfzehn...
1986 Ernst Thälmann (TV film)
1980 Polizeiruf 110 - In einer Sekunde (TV film)
1979 Čert má děravé boty ang Lessing v Lipsku (TV film)
1977 Rückkopplung (TV film)
1975 Die Falle (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Spezialist (TV film)
1974 Geheimnis des Ödipus, Das (TV film)
1971 Androklus und der Löwe - vyp.
1970 Der Streit um den Sergeanten Grischa (TV film)
1969 Androklus und der Löwe (TV film)
1968 Alchimisten (TV film)
Der Mord, der nie verjährt
1967 Ein Tag und eine Nacht (TV film)
1964 Ritualmord in Ungarn (TV film)
Rose Bernd (TV film)

TV seriály

1982 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Die Wette (E81)
1981 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Nie bist du da (E75)
1980 Prokurátor má slovo (TV seriál)
In Kost und Logis (E68)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1967 Neuland unterm Pflug (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)

Dokumentární

2000 Deutschlandspiel (TV film)
1967 Wir waren in Karl-Marx-Stadt - vyp.

Divadelní záznam

1990 Philotas (divadelní záznam)
1985 Die Rundköpfe und die Spitzköpfe (divadelní záznam)
1983 Die traurige Geschichte von Friedrich dem Großen (divadelní záznam)
1976 Leben und Tod König Richard III. (divadelní záznam)
1971 Optimistische Tragödie (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky