foto

Martina Poel

  • nar. 29.4.1974 (45 let)
    Graz, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Das Urteil im Fall K. (studentský film)
2017 Die Migrantigen
Sedmnáct
2016 Agonie
2015 Blockbuster: Das Leben ist ein Film
2014 Adam
2011 Michael
2010 Zkouška odvahy (TV film)
2009 Návrat komisaře Rexe - Smrtící zápas (TV film)
2008 Liebe für Fortgeschrittene (TV film)
2006 Slumming
2005 Crash Test Dummies
2004 C(r)ook
Hotel
1998 Slidin' - Alles bunt und wunderbar

TV seriály

2013 CopStories (TV seriál)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2007 Novotny und Maroudi (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)

Dokumentární

2012 Bergwelten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky