foto

Andrej Mišin

  • nar. 22.11.1963 (57 let)
    Novosibirsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Beglecy (TV film)
2010 Snajper
2004 Konvoj PQ 17

TV seriály

2019 Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Slučaj v sanatorii (S02E26)
2018 Genij (TV seriál)
2016 Šaman (TV seriál)
Vykup (S03E04)
2015 Tajny sledstvija (TV seriál)
S čistogo lista (S15E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kliničeskij slučaj (S15E24)
2014 Professional (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Igra na čužom pole (S08E01)
2013 Kovboj (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Michalyč (S01E23)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Datskaja něožidannost' (S04E07)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sobačja smerť (S13E11)
2012 Kulinar (TV seriál)
Šanchajskaja roza (S01E02)
Litějnyj (TV seriál)
Zapadňa (S07E19)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
Vesjoleňkoje voskreseně (E08)
Stranstvija Sindbada (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Ubit' Monťora (S02E01)
Litějnyj (TV seriál)
Vychod dlja geroja (S05E04)
2010 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Istina dlja Platona (S01E01)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Lovuška dlja odinokogo avtovladělca (S04E01)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Vojna (S03E27)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Begi, belyj krolik (S09E23)
2007 Era Strelca (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky