foto

Canan Mutluer

  • nar. 3.3.1967 (52 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Defne'nin Bir Mevsimi
2000 Artık Çok Geç (TV film)

TV seriály

2019 Vuslat (TV seriál)
2008 Yaban Gülü (TV seriál)
2007 Duvar (TV seriál)
2000 Delikanlı (TV seriál)
Hanım Ağa (TV seriál)
1992 Gündüzün Karanlığı (TV seriál)
1991 Varsayalım İsmail (TV seriál)
1989 Kanun Savaşçıları (TV seriál)
1987 Mesela Muzaffer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky