foto

Bill Stewart

  • nar. 7.12.1942
    Liverpool, Anglie, Velká Británie
  • zem. 29.8.2006 (63 let)
    London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Ve stínu Beethovena
2005 The Government Inspector (TV film)
2003 Richard II (TV film)
2002 Tom a Tomáš
2000 Medvěd a já
1999 Anna a král
1997 Pravdivá pohádka
1996 101 dalmatinů
Až přijde sobota
1994 Krasavec Beauty
1993 Rozhádaní dědicové
1992 Rukojmí
1990 Fool, The
1989 Countdown to War (TV film)
1986 Piráti
1985 Morons from Outer Space
1982 Baal (TV film)
Made in Britain (TV film)
1975 Three Men in a Boat (TV film)

TV seriály

1999 Červený Bedrník (TV seriál)
1998 Liverpool 1 (TV seriál)
1994 Once Upon a Time in the North (TV seriál)
The Wimbledon Poisoner (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1991 G.B.H. (TV seriál)
Men's Room, The (TV seriál)
1990 Waiting for God (TV seriál)
1988 Wipe Out (TV seriál)
1987 Napoleon a Josefína (TV seriál)
Villém Tell (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Bludný Holanďan (S03E04)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Edge of Darkness (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
Jack of Diamonds (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Caleb Williams (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Young at Heart (TV seriál)
1976 Rock Follies (TV seriál)
Yes, Honestly (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1972 Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Edwardians, The (TV seriál)
Late Night Theatre (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
Uchazeči o trůn (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
The Misfit (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

TV pořady

1982 No 73 (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace