foto

Margarete Taudte

  • nar. 12.11.1920
    Jena, Thüringen, Německá říše
  • zem. 20.9.2009 (88 let)
    Weimar, Thüringen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Die Taube auf dem Dach
1988 Die Glucke (TV film)
Haushaltsauflösung (TV film)
1981 Kippenberg (TV film)
Nežádoucí host (TV film)
1976 Auf der Suche nach Gatt (TV film)
1972 Aller Liebe Anfang (TV film)
1966 Stützen der Gesellschaft (TV film)
1965 Der Mann mit dem Gewehr (TV film)
1964 Sozialaristokraten (TV film)
1962 Die Hose (TV film)
1961 Besuch im Gartenhaus (TV film)
Případ Gleiwitz
1960 Johnny Belinda (TV film)
1959 Tanja
1956 Thomas Müntzer

TV seriály

1991 Agentur Herz (TV seriál)
1990 Klein, aber Charlotte (TV seriál)
1986 Leute sind auch Menschen (TV seriál)
1981 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Das zweite Gesicht (E76)
1978 Důchodci nemají nikdy čas (TV seriál)
Scharnhorst (TV seriál)
1975 Prokurátor má slovo (TV seriál)
2,5 Karat (E41)
1969 Drei von der K (TV seriál)
Geheime Spuren (TV seriál)

Divadelní záznam

1962 Vor Sonnenuntergang (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky