foto

King Moody

  • nar. 6.12.1929
    New York City, New York, USA
  • zem. 7.2.2001 (71 let)
    Tarzana, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Nejbláznivější z bláznů
1991 Muž se třema rukama
Vyměněné osudy (TV film)
1989 Nejtajnější agent (TV film)
Wedding Band
1973 Message to My Daughter (TV film)
1972 Get to Know Your Rabbit
1970 Jahodová proklamace
Which Way to the Front?
1968 P.J.
Sweet November
The Destructors
1966 Každou středu
1964 Glass Cage, The
1963 Five Minutes to Love
1962 Nun and the Sergeant, The
Terror at Black Falls
1959 Teenagers from Outer Space

TV seriály

1989 Quantum Leap (TV seriál)
1987 thirtysomething (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 C.P.O. Sharkey (TV seriál)
Holmes and Yo-Yo (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
1972 The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
The Bob Newhart Show (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
He & She (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Hero, The (TV seriál)
Agent Smart (TV seriál)
All in the Mind (S01E20)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1960 The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
1958 Sea Hunt (TV seriál)
1957 Tombstone Territory (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky