foto

Hal England

  • nar. 2.10.1932
    Kings Mountain, North Carolina, USA
  • zem. 6.11.2003 (71 let)
    Burbank, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Naši synové (TV film)
Vzhůru ke dnu!
1989 Sladké ptáče mládí (TV film)
1986 Shattered If Your Kid's On Drugs (TV film)
1977 Amazing Howard Hughes, The (TV film)
Father Knows Best: Home for Christmas (TV film)
The Father Knows Best Reunion (TV film)
1975 Lucy Gets Lucky (TV film)
1973 Deadhead Miles
1972 Motorkáři
1968 Pověste je výš

TV seriály

2000 Power Rangers Lightspeed Rescue (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
1985 Otherworld (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Manimal (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 The Runaways (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Tales of the Unexpected (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
My Favorite Martians (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Occasional Wife (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Margie (TV seriál)
1960 Clear Horizon, The (TV seriál)
1959 Sunday Showcase (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace