foto

Rob Kipa-Williams

  • nar. Napier, Nový Zéland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pearl in Paradise (TV film)
2017 Waru
2015 West of Eden
2014 Krajina smrti

TV seriály

2016 Vraždy v Brokenwoodu (TV seriál)
Šťastné a krvavé (S03E04)
2015 800 Words (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Find Me a Maori Bride (TV seriál)
2011 Nothing Trivial (TV seriál)
2009 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Touched (S02E04)
1992 Shortland Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky